kolmapäev, 2. aprill 2014

Ülesanne 3

                                                             
                                                 IT ja erivajadustega inimesed
 

                                                         
Ma arvan, et IT tehnoloogia mängib suurt rolli erivajadustega inimeste elus. Neil ei ole alati võimalust kohtuda isiklikult inimestega, leida hea palgaga tööd. Infotehnoloogia on hea abimees sellistes olukordades . Näiteks, suhelda on moes sotsiaal võrgustikkes, mis on praegu väga mitmekülgsed. Võib teha videokõnesid,saata pilte, helisalvestisi , mis on jagatud eri valdkondadega. Selline suhtlemine on väga lähedane reaalsusele. Just tänu internetile inimesed saavad leida endale tööd, et teha seda, mida füüsiliselt ei saa teha. Näiteks disain ja kodulehekülgede loomine on väga populaarne. Paljud firmad tahavad veebilehekülgi, et meelitada rohkem kliente. Lisaks on palju muid võimalusi tööd internetis . Tehnoloogia ei seisa paigal . (ne ponela predlozhenija, v nogi..)
Tänu IT tehnoloogiale saavad inimesed hästi veeta oma vabaaega. Kohe praegu saab hõlpsasti alla laadida hea kvaliteediga filmi ja seda vaadata televiisorist või arvutist. Samas nüüd ilmusid 3D televiisorid. Erinevad stereosüsteemid, mille heli on väga puhas ja teeb filmi vaatamise põnevamaks ja nauditavamaks.


Ma arvan, et sa peaksid alati hoida silma peal , mida uut on valdkonnas iinfotehnoloogias. Erivajadustega inimesed peaksid kah seda jälgima. Nüüd igaüks saab leida midagi , mis sobib talle.
Interneti abiga võite vaadata läbi erinevaid kursusi . Pärast kursuse lõpetamist saate diplomi. Saab tegeleda eneseharimisega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar